a 96% satisfaction rate for sore feet worldwide - express delivery

98 % patienttilfredshed

100% Individuelle fodindlæg
Se mere nedenfor

få mere info

KORRIGERER FODPROBLEMER

UNDER BRUG

få mere info

100% SPECIALFREMSTILLET

unik kalibrering hver gang

få mere info

OPTIMERER YDEEVNEN

Stabilitet, balance og adræthed er afgørende for en atlets præstationer, uanset om man er professionel eller amatør. MASS4D® leverer optimal korrigerende støtte til fødderne for at sikre, at den kinetiske kæde fungerer sundt og godt. Dette er nødvendigt for at sikre korrekt bevægelse af fødderne uden risiko for udvikling af skader på tennis-, fodbold- eller atletikbanen.

AFHJÆLPER FODPROBLEMER

MASS4D bruges til smertehåndtering under rehabiliteringsprogrammer, som er udarbejdet til behandling af almindelige fodlidelser. Ved at fremme en afbalanceret vægtfordeling i foden reduceres belastningen i den berørte del af foden som hjælp under helingsprocessen. Dette kan hjælpe patienten med at holde sig gående under restitueringen.

FOREBYGGER

En svag fodstilling gør foden sårbar over for en række problemer. MASS4D® regulerer forkert fodbevægelse ved at opretholde fuld kontakt med foden hele dagen igennem. Det sikrer, at fødderne bevæger sig som de skal, hvilket reducerer risikoen for at udvikle komplikationer i fødderne og underkroppen.

UNDERSTØTTER GOD KROPSHOLDNING

Fødderne giver den grundlæggende støtte til hele kroppen, så sunde fødder bør gives højeste prioritet for at bevare en god kropsholdning. Hvis dårlig fodstilling ikke behandles, medfører det overbelastning af visse dele af kroppen, som fører til ofte sete helbredsproblemer såsom smerter i lænd eller hofter. Derfor kræver en forbedret justering af kropsholdningen en effektiv korrigering af fodstillingen.

få mere info

VORES INTEGRATED MULTI-AXIAL THEORY™

Vores Integrated Multi-Axial Posture Theory™ for fodens biomekanik ser foden
som en integreret del af en sammenhængende kinetisk kæde, der påvirker alle funktionsområder.

Læs mere om IMAT™

INGEN SAMMENFALD ELLER KOLLAPS

så alsidig som den skal være

få mere info
xf